Däckservice för välmående däck

På vår däckservice gör vi vad vi kan för att öka livslängden på dina däck. Har du fått en spik i däcket, lagar vi det. Har du kört på en trottoarkant och hjulaxeln hoppat ur läge, rättar vi till det. Allt för att låta dig fortsätta rulla smidigt, säkert och prisvärt.

 

När kan man laga?

Om du uppsöker en verkstad så fort som möjligt eller använder ett reservhjul, finns det goda möjligheter att vi kan laga ditt däck. Vi rekommenderar att du alltid vänder dig till en professionell verkstad för däckservice. En kvalitetslagning gör att du kan lita på däcket som om det vore nytt. I vissa fall ska man dock undvika att reparera: om kanttråden är frilagd, om gördeln är skadad, om skadan utsatts för fett eller om det finns sprickbildningar i gummit, vilket ofta uppstår när man kört med för lågt lufttryck.

 

Minska bränsleförbrukningen med rätt hjulinställning

Rätt hjulinställning bidrar till att öka livslängden på dina däck och minskar bränsleförbrukningen. Så i själva verket kan du spara pengar genom att med jämna mellanrum lämna in din bil för att kontrollera hjulinställningen. Det kan räcka att ha kört på en trottoar­kant eller ojämnhet i vägen för att din hjulaxel ska komma ur läge och börja slita onödigt på bilen och däcken. En felaktig hjulinställning upptäcker du oftast genom att bilen drar åt ett håll eller att däcken slits ojämnt.

 

Återvinning av däck i Täby

Är däckservice inte svaret, åtar vi oss att agera ansvarsfullt gentemot miljön och återvinner skadade eller utslitna däck efter kraven som ställs enligt SVDAB, Svensk Däckåtervinning AB. Du kan komma in till oss med dina uttjänta personbilsdäck så tar vi hand om dem.

 

Varmt välkommen till vår däckservice i Täby!

Ring, maila eller boka online.

Kontakta oss:

BestDrive Täby

Löttingelundsvägen 94
187 69 Täby

Tel08 – 758 10 10

Mail: info@bestdrivetaby.se

 

 Öppettider:

Mån-Tor:  07:30-17:00

Fredag: 07:30-15:00
Lördag: 
10:00-14:00

Lunch: 12:00-13:00