BestDrive Täby

Välkommen till vårt däckhotell

Däck- samt bilservice

Visste du att du kan öka livslängden på dina däck genom att använda ett däckhotell? På Bestdrives däckhotell tar vi hand om dina däck på allra bästa sätt mot en kostnad som lönar sig i både tid och pengar.

Att köra däck fram och tillbaka till verkstaden, rengöra dem, märka dem, ordna med ställningar i garaget eller förrådet och skyddsplast, kan intressera vissa. Hör du inte till en av dem, vill vi varmt rekommendera vårt däckhotell.

5-stjärnigt hotell för dina däck

Det lönar sig att förvara däcken på ett korrekt sätt mellan säsongerna. Däcken håller sin form och gummit riskerar inte att torka ut. Vi ”checkar in” dina däck på vårt däckhotell när du byter från sommardäck till vinterdäck, utan att du behöver hantera dem själv alls. Vi rengör dem noga, gör en däckdjupsmätning och analyserar däckets skick. Efter det får däcken sin plats på vårt lager, som har en sval och torr miljö som gummit mår bra av.

Vi kontaktar dig inför nästa säsong

Nu behöver du inte tänka på dina däck igen förrän vi kontaktar dig inför däckbyte nästa gång. Då går vi igenom skicket på dina däck och bokar tid för byte. Är slitaget på däcken sådant att du behöver nya, hjälper vi dig självklart också med rådgivning och inköp, om du så önskar. Allt för att du ska vara väl förberedd och rulla säkrare på vägarna.

Priser
Hjulskifte: 395:-
Förvaring Brons: 1295:- per säsong, inklusive hjulskiftet och hjultvätt
Förvaring Silver: 1495:- per säsong, inklusive Brons + balansering
Förvaring Guld: 1695:- per säsong, inklusive Silver + djuprengöring av fälgar och däck + vax & däckglans

( SUV & Sportbilar tillkommer 200:- per säsong för förvaring )

Varmt välkommen till vårt däckhotell i Täby!

Ring, maila eller boka online.

Mån-Tor:  07:30-17:00

Fredag: 07:30-15:00
Lördag: 
10:00-14:00

Lunch: 12:00-13:00